Постраждало 6 людей: волинянин спричинив масштабну аварію. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Постраждало 6 людей: волинянин спричинив масштабну аварію. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 31.01.2023 / 0 Коментарів

На трасі Київ – Ковель – Ягодин сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків, мікроавтобуса й бензовоза.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області на сайті ГУНП.

ДТП на трасі Київ – Ковель – Ягодин поблизу села Старики Сарненського району, що на Рівненщині, трапилась у понеділок, 30 січня, близько 15:30.

На місці події правоохоронці встановили, що водій автомобіля легковика Mercedes ML, 34-річний уродженець Волинської області, на смузі зустрічного руху, попередньо під час обгону, допустив зіткнення із кросовером Peugeot під керуванням 39-річного рівнянина. Від удару «пежо» зіткнулося з мікроавтобусом Renault Trafic, який виїхав за межі проїзної частини, а «мерседес» волинянина врізався у бензовоз Volvo.

Внаслідок ДТП до лікарні доставили водіїв Peugeot та Mercedes: 39-річного потерпілого з переломом гомілкової кістки госпіталізували у травматологічне відділення, 34-річного волинянина після обстеження відпустили.  

Крім того, допомога медиків знадобилася чотирьом пасажирам мікроавтобуса, у яких попередньо діагностували незначні тілесні ушкодження. Серед них неповнолітній, усі вони – жителі колишнього Рокитнівського району. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, у рамках якого слідчі встановлюють усі обставини ДТП. У доставлених до медзакладу водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. Інші двоє кермувальників були тверезі. 

Нагадаємо, на Волині поліцейський врятував життя травмованого у ДТП чоловіка.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *