Потап взяв до себе в команду молодого волинянина. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Потап взяв до себе в команду молодого волинянина. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 07.02.2022 / 0 Коментарів

22-річний волинянин Василь Палюх з села Сошичне пройшов сліпі прослуховування в телепроєкті «Голос Країни».

Ефір за участю волинянина відбувся 6 лютого.

Василь Палюх займається академічним співом і паралельно присвячує себе іподияконству в храмі.

«Для виконання своїх пісень я завжди брав Боже благословення, тому що це дар Божий, який я повинен нести до людей і дарувати людям. В моєму житті є два основних покликання, це музика і віра в Бога. Людина, яка вірить в Бога має не просто по звичці ходити в церкву, вона має розвиватися духовно, бути корисним, робити благе діло і саме тому я щасливий іподияконствувати, допомагати священникам під час богослужінь і також співати церковні піснеспіви», - розповів про себе співак.

На відборі у проєкті волинянин виконав композицію Едуардо ді Капуай та Джованні Капурро «O sole mio» і до нього повернулись одразу троє зіркових тренерів – Святослав Вакарчук, Потап і Надя Дорофєєва.

«Я дуже переживав за цю пісню, здавалось би вона проста, всі її знають, але це не просто пісня, її виконували багато видатних виконавців різного жанру. Вам це вдалось і ви маєте бути в моїй команді», - зазначив Святослав Вакарчук.

«Я мрію, щоб цей хлопець пішов у мою команду», - сказала Надя Дорофєєва.

«Красива душа стоїть перед нами. Голос у вас пречудовий, ви дійсно поцілований Богом. І очі у вас красиві й чесні. Дуже хотілося б щоб у вас була довга історія на цьому проєкті», - прокоментував виступ волинянина Потап. Зрештою хлопець вибрав його команду.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *