Повідомили про стан поранених внаслідок вибуху гранати в Луцьку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Повідомили про стан поранених внаслідок вибуху гранати в Луцьку
image
Назар Тарадюк / 08.07.2024 / 0 Коментарів

У лікарні внаслідок вибуху гранати на вулиці Ковельській у Луцьку станом на ранок 8 липня залишаються четверо з п'яти травмованих.

Двоє людей – у реанімації. Про це повідомила кореспондентка «Суспільного», яка поспілкувалася з лікарями Волинської обласної клінічної лікарні й Медоб'єднання Луцької громади, куди доставили травмованих.

Нагадаємо, ввечері у неділю, 7 липня, у Луцьку на вулиці Ковельський чоловік з вікна автомобіля кинув у людей гранату. Внаслідок цього постраждали п’ятеро людей, четверо з них – у лікарні. 

В обласну лікарню «швидка» з місця вибуху доставила трьох людей, розповів медичний директор медзакладу Микола Галей. Двох госпіталізували у відділення травматології. одна людина – у реанімації, її прооперували.

«Одна людина зараз знаходиться у відділенні реанімації після оперативного втручання внаслідок вибухової травми і пошкодження внутрішніх органів. Двоє – в задовільному стані в травматології. Одна зараз в стані середньої важкості, стан стабілізований, все гаразд», – повідомив лікар.

У реанімації міської лікарні – ще один травмований. Зі слів генеральної директорки медзакладу Лариси Духневич, також напередодні доставили жінку, вона від госпіталізації відмовилася. Чоловіка у важкому стані оперативно прооперували.

«У нього множинні осколкові поранення, була задіта плечова артерія, у результаті – шок геморагічний. Розгорнута була операційна, провели операцію, під'їхав судинний хірург. Все ми зробили, як належить. Зараз стан стабільний, знаходиться в реанімації», – розповіла вона.

Нагадаємо, поліцейські оперативно встановили особу правопорушника, ним виявився 35-річний житель Луцького району, його затримали.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *