Представник Луцькради зможе голосувати на зборах ОСББ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Представник Луцькради зможе голосувати на зборах ОСББ
image
Назар Тарадюк / 24.04.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку на зборах об'єднань співвласників багатоквартирних будинків зможе голосувати начальник відділу управління майном міської комунальної власності Євгеній Лущакевич.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії міськради у середу, 24 квітня, - пише «Конкурент».

«З метою забезпечення належного управління нежитловими приміщеннями міської комунальної власності у багатоквартирних житлових будинках, у яких створюються та функціонують об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також належного утримання майна, виникає необхідність участі представника Луцької міської ради у загальних зборах», – йдеться у пояснювальній записці.

Євгеній Лущакевич

Як додають в документі, відділ управління майном є балансоутримувачем окремих квартир та нежитлових приміщень, що не перебувають у приватній власності й право державної чи комунальної власності на них не зареєстроване. У зв’язку з цим, на думку влади, доцільно уповноважити Євгенія Лущакевича представляти інтереси Луцької міської ради на загальних зборах співвласників багатоквартирних будинків з правом голосу.

Таким чином очільник відділу управління майном відтепер матиме право голосу під час зборів ОСББ. Підкреслимо, що мовиться лише про ОСББ, в яких міській раді належать нежитлові приміщення.

Нагадаємо: У Луцьку на проспекті Відродження, 7, утеплюють будинок. Однак це подобається не всім. Між мешканцями та головою ОСББ Раїсою Байдою виник справжній скандал. Жителі багатоповерхівки розділились на два табори, оскільки одним це не потрібно, й вони не збираються платити кошти, а інші впевнені – роботи проводити потрібно, адже це суттєво покращить життя.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *