Іноземець подарував сім'ї зі Струмівки інвалідний візок. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Іноземець подарував сім'ї зі Струмівки інвалідний візок. ФОТО
image
Оля Коновалова / 18.07.2021 / 0 Коментарів

Крістіан Чернер та його компанія ПП «Гігаджоуль/Ресайклінг Парк» – потенційний партнер Підгайцівської громади з Австрії щодо налагодження системи з переробки відходів, який успішно працює в цій сфері вже багато років. Деякі зі сміттєпереробних об’єктів він проєктував особисто, фінансував, будував і працював на них щодня впродовж багатьох років. З 1978 року підприємства працюють на збереження екології нашої планети. 

Про це інформують на сайті Підгайцівської громади.

Під час одного з чергових ділових візитів до Підгайцівської сільської ради Крістіан випадково дізнався про ситуацію у сім'ї Семенюків. 

Оксана Юріївна з села Струмівка Підгайцівської громади має двох доньок з особливими потребами. Ця родина перебуває на контролі соціальної служби Підгайцівської сільської ради. Пан Крістіан вирішив особисто презентувати візок родині. 


Оксана Юріївна зраділа подарунку, адже це певною мірою полегшить мобільність її доньок.


Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, оцінивши стан дорожнього покриття провулку, на якому проживає родина та інші мешканці с. Струмівка, вирішив винести на розгляд депутатського корпусу питання щодо розробки проєктно-кошторисної документації на облаштування тут твердого дорожнього покриття.

Це сприятиме покращенню якості життя родині та з’єднає масив із центральною дорогою.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *