Протест шахтарів не стосується служби Ключковського в ЗСУ, – гірники

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Протест шахтарів не стосується служби Ключковського в ЗСУ, – гірники
image
Назар Тарадюк / 23.05.2023 / 0 Коментарів

Працівники шахти «Бужанська» просять не спекулювати на темі служби Юрія Ключковського в ЗСУ. Про це вони заявили у своєму відкритому зверненні.

Нагадаємо, 16 травня у Нововолинську зупинилась шахта «Бужанська». Напередодні колективу озвучили наказ Міністерства енергетики про звільнення тимчасово виконуючого обов’язки Гендиректора державного підприємства «Волиньвугілля» Миколи Шикера і відновлення на посаді попереднього керівника Юрія Ключковського. Однак трудовий колектив категорично відмовляється з ним працювати.

Зокрема, серед працівників шахти, які нині протестують проти повернення Юрія Ключковського на посаду очільника «ДП Волиньвугілля» є військовослужбовці, які нещодавно повернулись з війни. Чоловіки чітко озвучили позицію не лише військових-гірників, а й усього колективу шахти «Бужанська» – вони категорично проти того, аби підприємством далі керував Юрій Ключковський.

«Хочемо звернутись до громадських організацій, які сьогодні нібито висловлюють підтримку пану Ключковському, звинувачують у побитті його нами, погрожують залучити до цієї справи якісь організації, в тому числі ветеранські, приїхати і розправитись з колективом, який висловив свою думку і не бажає працювати під керівництвом пана Ключковського», - заявив прохідник шахти «Бужанська» Сергій Полока.

Працівники шахти пригадують, яким був занепад підприємства, за керування Юрія Ключковського і побоюються, що з його поверненням вони знову почнуть отримувати сповіщення про скорочення і вчергове виникнуть проблеми з виплатою заробітних плат.

Колишній військовослужбовець, прохідник шахти Сергій Полока наголошує, що протест гірників пов’язаний виключно з низькими професійними якостями Юрія Ключковського, як керівника ДП «Волиньвугілля», і зовсім не стосується його служби в лавах ЗСУ, як це намагаються показати опоненти колективу.

Детальніше про це – дивіться у відео:

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *