Приміщення луцького заводу «Богдан» продають на OLX

image
Назар Тарадюк / 24.07.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку на продаж виставили приміщення заводу «Богдан»: комплекс виробничо-складських та адміністративно-побутових приміщень загальною площею 59 714,5 кв.м, 7 об'єктів незавершеного будівництва та 12 земельних ділянок загальною площею 17,7326 га.

Відповідне оголошення з'явилося на одному з популярних маркетплейсів, - пише видання «Конкурент».

Будівлі складають єдиний комплекс, єдині взаємопов’язані між собою інженерні комунікації. Цільове призначення земельних ділянок - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Ціна стартує від 240 049 890 грн.

Зазначають, що комплекс має відокремлену територію огороджену парканом з цілодобовою охороною, 2 в'їзди з системою контролю доступу. Територія обладнана асфальтованими під’їзними шляхами та місцями для розвороту та паркування великогабаритного транспорту, наявний митно-ліцензійний склад з можливістю зберігання нерозмитненого товару в зоні МЛС.

Об'єкт наближений до центру важливих транспортних магістралей міста, поруч пролягає залізнична гілка.

Продаж відбуватиметься на умовах аукціону на ресурсі електронної системи ДП «Прозорро. Продажі» – без можливості зниження початкової ціни. Ціна вказана стартова.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *