Приставив ніж до шиї: у Луцьку п'яний чоловік погрожував вбити дитину

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Приставив ніж до шиї: у Луцьку п'яний чоловік погрожував вбити дитину
image
Назар Тарадюк / 14.06.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку судили уродженця Донецька, який 20 березня цього року близько 18 години 55 хвилин, знаходячись по вулиці Червоного Хреста поблизу буд. №8, погрожував вбивством неповнолітньому.

Про це відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. До слова, обвинувачений – раніше неодноразово судимий.

Чоловік у стані алкогольного сп`яніння, погрожував перерізати дитині сонну артерію. Лаючись, зловмисник погрожував дитині вбивством - підійшов впритул до неповнолітнього потерпілого та приставив до шиї останнього лезо ножа з двосторонньою заточкою з клинком довжиною 124 мм. та шириною 35 мм. і товщиною 3,5 мм.

Чоловік тримав ніж у правій руці, що сприйняли, як дії, спрямовані на подальше перерізання йому сонної артерії і давали дитині реальні підстави побоюватися за здійснення погрози вбивства.

Опісля мешканець Донецька переклав ніж до лівої руки та, спрямовуючи лезо в сторону потерпілого в ділянку живота, від якого останній ухилився та, побоюючись вбивства, дитина залишила місце події.

Обвинувачений погрозами про вбивство, за наявності реальних підстав побоювання її здійснення, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 129 КК України.

Свою вину визнав повністю та факт алкогольного сп’яніння не заперечував. У вчиненому щиро розкаявся та просив суворо його не карати.

Мати потерпілого наполягала на суворій мірі покарання щодо обвинуваченого.

Отож, суд посадив чоловіка на 2 місяці. Також з нього стягнуть 1195 грн за залучення експерта для проведення судової експертизи.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *