Путін знає про втрати РФ на війні, але Кремль не може назвати кількість убитих

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Путін знає про втрати РФ на війні, але Кремль не може назвати кількість убитих
image
Яна Горчинська / 02.03.2022 / 0 Коментарів

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін отримує інформацію про російські втрати на війні проти України, але Кремль не може повідомити про кількість втрат. Про це повідомляє Українська Правда. 

"Це виключно прерогатива міністерства оборони".

Пєсков також не став відповідати на запитання, чи є у Кремля дані про кількість жертв серед мирного населення:

"Це потрібно питати у військових".

Крім того, він заявив, що ввечері 2 березня російська делегація чекатиме переговорників з Києва на переговорах, однак він не назвав місця переговорів.

"Сьогодні у другій половині дня ближче до вечора наша делегація на місці чекатиме українських переговорників. Наша делегація сьогодні ввечері буде готова продовжити розмову".

Також Пєсков у черговий раз заявив, що Україну треба "рятувати" від неонацистів.

"Ви знаєте, що там діє величезна кількість військових з'єднань націоналістичного характеру: бандерівці, просто націоналісти, батальйони й так далі. Звичайно, потрібно їх позбутися... Вони справжні неонацисти. Це ті самі люди, які у 2014 році - вісім років тому почали просто вбивати своїх людей, які почали обстрілювати, застрелювати, катувати людей на південному сході України…

Коли почалася війна, коли почалися військові злочини, тоді, на жаль, такого єднання Заходу ми не бачили, та й ніхто не бачив. Та й чомусь не спадало на думку депутатам Європарламенту вставати на знак протесту проти вбивств цих людей на південному сході країни. Ну, на жаль, хтось має покарати цих людей".

Після вторгнення РФ до України усі українці об'єдналися проти окупантів. Волонтери допомагають українській армії та один одному. Російському вторгненню протистоїть не лише армія, а й увесь народ України.

Війна проти РФ перетворилася на народну. Дії Росії називають геноцидом проти українського народу.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram   

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *