Ракета пробила дах будинку і застрягла в підлозі: наслідки обстрілу Донеччини. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Ракета пробила дах будинку і застрягла в підлозі: наслідки обстрілу Донеччини. ФОТО
image
Оля Коновалова / 25.07.2022 / 0 Коментарів

Світлини, на яких зафіксовані наслідки ворожого ракетного обстрілу Бахмутського району, Соледара та Соледарської громади, оприлюднила Донецька ОВА.

На фотографіях — розбиті будинки, квартири, величезні вирви від ворожих ракет.

«Оперативна ситуація по області станом на ранок 25 липня. Постійні обстріли по всій лінії фронту тривають. Найбільш активно росіяни стріляють у Бахмутському районі: потерпають Бахмутська, Світлодарська та Соледарська громади», - йдеться в повідомленні.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, залучених у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *