Рашисти відкрито заявили, що замінували ЗАЕС

image
Оля Коновалова / 08.08.2022 / 0 Коментарів

Окупанти відкрито заявили про замінування усіх важливих об'єктів на Запорізькій атомній електростанції. Таким чином росіяни намагаються залякати українців "наслідками" за деокупацію захоплених територій. 

Про мінування ЗАЕС заявив командир окупаційного гарнізону на ЗАЕС Валерій Васильєв, після чого пропагандистські пабліки почали поширювати його цитати в мережі.

Васильєв виступив перед окупантами з черговою промовою про те, що РФ воює проти України за "право існування російського народу і право жити в мирі з усіма". Він також заявив, що країна-агресор нібито готова до будь-яких сценаріїв і буде реагувати на всі дії ЗСУ. Окупанти погрожують Україні через постачання зброї, яку ми отримуємо від інших країн. Також рашисти намагаються лякати українців "наслідками" за деокупацію захоплених РФ територій. 

Командир окупаційного гарнізону на ЗАЕС відкрито заявив про мінування всіх важливих об'єктів на ЗАЕС. За словами Васильєва, якщо станція не буде під контролем РФ, то на її місці нібито залишиться "випалена земля". 

"Тут буде або російська вільна земля, або випалена земля. Ви, солдати російської армії, повинні бути готові виконати важливий наказ. Ми замінували всі важливі об'єкти ЗАЕС, і ми не приховуємо цього від ворога. Ворог знає, що станція буде або російською, або нічиєю. Ви повинні розуміти, що іншого шляху у нас немає. Якщо буде найжорсткіший наказ-ми повинні виконати його з честю", - заявив Васильєв.  

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *