Скільки ще буде це свавілля! - волонтер про суд по Харламповичу

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скільки ще буде це свавілля! - волонтер про суд по Харламповичу
image
Еля Коротинська / 12.12.2023 / 0 Коментарів

Засідання по резонансній справі Андрія Харламповича, якого зупинили через керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – не відбулось. Підозрюваний, подав на електронну пошту Луцького міськрайонного суду клопотання з проханням про перенесення розгляду справи про притягнення його до адміністративної відповідальності – на інший день та час. З яких причин – у секретаріаті судді Романа Кихтюка нічого не повідомили.

"Чому чиновник, високого рангу, Харлампович Андрій, вже втретє попадається правоохоронним органам, в нетверезому стані! В мене виникло запитання, чому посвідчення водія в нього ще досі було?

Чому чиновники можуть їздити п’яними, і суди повертають їм посвідчення на водіння? Скільки може продовжуватися це свавілля! Тим часом коли в Країні війна. Гинуть кращі, сини та доньки України. Волонтерський фронт, щоденно шукає можливості, щоб допомогти Армії! А хтось шукає можливості, кращого, розгульного життя! Та дозволяє собі, вже в котре, керувати автомобілем в нетверезому стані", - прокоментував цей суд волонтер Сергій Тимчук.

До речі, на засідання з ним прийшли ветерани, які хотіли в суді запропонувати віддати його автомобіль на ЗСУ, адже людина, яка тричі була затримана п'яна за кермом, має бути позбавлена посвідчення водія.

Нагадаємо, 13 листопада 2023 року волинського політика Андрія Харламповича, який нині обіймає посаду заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, втретє зупинили напідпитку за кермом. На нього склали протокол про адміністративне правопорушення.

З власних джерел журналістам видання «Insider Media» вдалось дізнатись, що Андрія Адамовича Харламповича зупини 13 листопада о 21:23 на вулиці Привокзальна у місті Луцьку. Він перебував за кремом автомобіля Toyota Venza.

Цікаво, що Андрій Харлампович повідомив патрульним, начебто тимчасово не працює. В той же час на сайті Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці у розділі «Керівництво» він досі вказаний, як заступник і офіційного повідомлення про те, що він звільнився з посади не було оприлюднено.

Варто відзначити і те, що попри явні ознаки алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації) від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу та у медичному закладі Андрій Харлампович відмовився. Також він не захотів надавати поліцейським пояснення та відмовився підписати протокол, який склали на нього правоохоронці.

Громадський активіст Сергій Тимчук на свої сторінці у соцмережі Facebook зауважив, що чомусь правоохоронці не вилучили у Андрія Харламповича посвідчення водія.  

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *