Розтрата 15 млн: на Волині ексдиректор держлісгоспу отримав підозру

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Розтрата 15 млн: на Волині ексдиректор держлісгоспу отримав підозру
image
Назар Тарадюк / 22.08.2023 / 0 Коментарів

На Волині ексдиректору лісогосподарського підприємства повідомили про підозру через розтрату понад 15 мільйонів гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Волинської обласної прокуратури.

Керівник Волинської обласної прокуратури повідомив колишньому директору одного з державних лісогосподарських підприємств, депутату міської ради про підозру у вчиненій шляхом зловживання службовим становищем розтраті державного майна в особливо великих розмірах.

За даними слідства, упродовж 2019-2021 років посадовець за попередньою змовою з головним бухгалтером підприємства розтратив державне майно на загальну суму понад 15 мільйонів гривень, безпідставного перераховуючи грошові кошти з банківського рахунку підприємства на користь суб'єктів господарювання за нібито надані послуги з ремонту транспортних засобів, автоперевезення, ремонту приміщень, навантаження лісопродукції, постачання товарно-матеріальних цінностей, які фактично не надавалися.

Вирішується питання про обрання підозрюваному, який нині обіймає посаду директора одного з регіональних лісових офісів державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та про відсторонення його від посади.

На його майно накладели арешт.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *