На Волині двох бабусь покусала собака

image
Оля Коновалова / 02.10.2021 / 0 Коментарів

В Рівненській громаді двох літніх жінок покусала сусідська собака.

Про це місцева жителька повідомила офіцеру громади. Інформує пресслужба поліції Волині.

Оскільки жінка подзвонила напряму на мобільний телефон ПОГа, то офіцер відреагував одразу, без зайвих процедур.

Він встановив особи пенсіонерок 1936 і 1937 років народження та запропонував відвезти їх до місцевої амбулаторії для обстеження.

«Бабусі дуже здивувались, сказали, що давно в селі не бачили поліції, і не хотіли спочатку їхати. Однак після того, як я все ж таки переконав їх сісти у службовий автомобіль, були дуже задоволені», - розповів офіцер Василь Стернічук.

Медики перевірили пенсіонерок, загроз їх життю і здоров’ю не виявили. Дорогою назад офіцер провів жінкам екскурсію їхнім селом – і тут вони знову були приємно вражені, адже поліцейський, як виявилось, таки часто тут буває і знає навіть більше, ніж вони..

«Тепер нам нестрашно жити з таким офіцером», - говорили жінки.

Правоохоронець доставив їх до домівок, вручив візитки з повними контактними даними та побажав берегти себе.

Що ж до власника собаки, то жінки відмовились писати на нього заяву, лише попросили провести профілактичну бесіду, що і зробив офіцер. Чоловік повністю компенсував їм вартість прописаних медикаментів для лікування, а також пообіцяв заїхати невдовзі зі смаколиками й попросити вибачення за неналежне утримання домашньої тварини.

34 поліцейських офіцери, які є нині в волинських громадах, щодня мають такі яскраві приклади ефективної взаємодії з громадянами. Адже тільки так можна зміцнювати безпекове середовище, в якому ми живемо.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *