СБУ фіксує прояви гібридної війни в соцмережах та окремих ЗМІ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • СБУ фіксує прояви гібридної війни в соцмережах та окремих ЗМІ
image
Яна Горчинська / 14.02.2022 / 0 Коментарів

У Службі Безпеки України зробили заяву щодо проявів гібридної війни у соцмережах. Про це повідомляють на сторінці Управління СБ України у Волинській області.

У СБУ зазначають, що у межах своєї компетенції силовики постійно аналізують різні сценарії розвитку подій. У них є чіткий план дій на кожен із них. Водночас  вони розуміють мотиви нинішнього інформаційного нагнітання – посіяти тривогу в українському суспільстві, підірвати віру в здатність держави захистити своїх громадян, розхитати нашу єдність.

Працівники СБУ фіксують такі прояви гібридної війни в соціальних мережах, окремих ЗМІ, в поширенні деякими політиками наративів країни-агресора тощо. Вони не лише фіксують, а активно їм протидіють. Це відбивається у рішеннях РНБО, кількості нейтралізованих кібератак, ліквідації численних ботоферм, викритті агентурних мереж іноземних спецслужб та недопущенні диверсії та терактів.

Силовики  працюють в усіх регіонах країни у посиленому режимі та готові захищати Україну.

Проте зараз стабільність і спокій у нашій країні залежать не лише від влади, а й від зважених дій кожного українця.

«Всім нам варто зберігати спокій та холодний розум, не піддаватися на провокації. Паніка й дестабілізація грають на користь тільки ворогам, а не Україні. Ми всі повинні мислити критично і перевіряти будь-яку інформацію; керуватись даними офіційних джерел, а не анонімних; навчитися відрізняти правду від фейків. І не забувати – сила України не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас. Разом ми здатні захистити Україну. Нашу свободу, незалежність та гідність», - звертаються в СБУ.

У Службі Безпеки України переконані, що зараз стабільність і спокій у нашій країні залежать не лише від влади, а й від зважених дій кожного українця.

Силовики пишуть, що варто зберігати спокій та холодний розум, не піддаватися на провокації, адже паніка й дестабілізація грають на користь тільки ворогам, а не Україні:

«Ми всі повинні мислити критично і перевіряти будь-яку інформацію; керуватись даними офіційних джерел, а не анонімних; навчитися відрізняти правду від фейків. І не забувати – сила України не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас. Разом ми здатні захистити Україну. Нашу свободу, незалежність та гідність».

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *