СБУ затримала та показала переписку чоловіка, який здавав рашистам позиції українських захисників. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • СБУ затримала та показала переписку чоловіка, який здавав рашистам позиції українських захисників. ФОТО
image
Оля Коновалова / 04.08.2022 / 0 Коментарів

Жителю Миколаєва через групи в соціальних мережах та месенджерах, які адмініструються російськими спецслужбами, передавав ворогу точні координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути їх руху у регіоні. За його інформацією окупанти неодноразово завдавали артилерійських та ракетних ударів по місту.

Повідомляє СБУ. Під час обшуку у корегувальника ворожого вогню вилучено засоби зв’язку, що містять докази його діяльності.

Йому вже оголосили про підозру та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у Миколаєві від обстрілів рашистів загинула 131 людина, у тому числі дитина, ще 590, серед яких семеро дітей, тяжко поранені. Збитки лише внаслідок пошкодження закладів інфраструктури, які ще можна відновити, становлять 758 мільйонів гривень. За його словами, пошкоджено понад 500 багатоповерхових будинків та 700 приватних, 69 з яких знищено повністю.

Міський голова також наголосив, що обов'язкової евакуації в Миколаєві немає, але він рекомендує всім, хто має можливість, залишити місто, оскільки обстріли тривають щодня і загроза життю є високою.

Обстріляли регіон і сьогодні вночі.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *