У Луцькому парку заливають бетон на місці «Росинки»: чи законно це?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцькому парку заливають бетон на місці «Росинки»: чи законно це?
image
Еля Коротинська / 25.07.2023 / 0 Коментарів

Днями при вході до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки лучани помітили появу металевого паркану та машин. Зокрема, місце де колись розташовувалось легендарне кафе росинка – огородили, а робітники розпочали якесь будівництво з використанням спецтехніки та навантажувачів. А 24 липня тут вже працювали робітники та готували місце під бетонну заливку.

Один з замовників робіт розповів Insider Media, що робіт з облаштування фундаменту не ведуть, а йдеться про викладання плити для сцени, на якій проводитимуть різноманітні заходи. Більше деталей нам обіцяли повідомити у серпні.

Нагадаємо, що після припинення функціонування кафе «Росинка» у літній період тут розташовувався торговий кіоск з літнім майданчиком. Дерев’яну тимчасову споруду демонтували на початку тижня і як розповіли працівники – наразі тут проводяться роботи з підготовки до встановлення та монтаж нової торгової точки з літнім майданчиком в більш сучасній стилістиці.

Справа в тім, що у власників тимчасової споруду завершився термін дії дозволів. Тож 21.06.2023 року на засіданні виконком Луцької міської ради прийняв рішення №359-4 «Про продовження розміщення підприємцем Карпичевою Інною Степанівною стаціонарної тимчасової споруди з літнім торговельним майданчиком в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки». Термін дії - 1 рік.

Відділу управління майном міської комунальної власності міської ради доручили укласти з суб’єктом господарювання договір на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності.

Варто зауважити, що фізична особа-підприємець Інна Карпичева провадить свою діяльність на цьому об’єкті у центральному парку культури ще з 2015 року. Саме тоді їй вперше міська рада надала дозвіл на розміщення тимчасових споруд. Після цього влада Луцька ще тричі надавала Інні Карпичевій такі дозволи – у 2017-му, 2020-му та нещодавно у червні 2023-го.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *