Ще один волинянин попався на продажі гуманітарних автомобілів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Ще один волинянин попався на продажі гуманітарних автомобілів
image
Оля Коновалова / 23.06.2022 / 0 Коментарів

Спритник з Волині намагався на Кіровоградщині продати кілька автомобілів, які були завезені з Європи як гуманітарна допомога для ЗСУ.

Чоловікові 35 років. Його підозрюють у продажі Volkswagen Touran, Hyundai Santa FE та KIA Sorento.

За даними слідства, підозрюваний є представником громадської організації, що займається волонтерською діяльністю, зокрема і поставками гуманітарних вантажів з країн Європейського Союзу. Він налагодив наступний механізм збуту машин: завозив їх через кордон, оформлював, як гуманітарну допомогу, складав фіктивні документи про нібито їх безоплатну передачу іншим волонтерським громадським організаціям, а самі машини продавав.

Три вищевказаних автомобілі привіз у Кропивницький, щоб продати. Але там його викрили місцеві силовики, які й відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

До слова, нещодавно на Волині розгорівся подібний скандал. У ЗМІ з'явилась інформація, що йдеться про членів благодійного фонду Юрія Гупала «Віримо в Україну». Пізніше повідомили, що за причетність до цієї схеми затримали Юрія Куця.

Своєю чергою в благодійному фонді запевнили, що не причетні до скандалу довкола продажу автомобілів, які були ввезені як гуманітарна допомога.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *