«Кожен метр втраченої нерухомості буде компенсований і про це можна буде сповістити в «Дії»», – Михайло Федоров про особливості єПідтримки

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Кожен метр втраченої нерухомості буде компенсований і про це можна буде сповістити в «Дії»», – Михайло Федоров про особливості єПідтримки
image
Яна Горчинська / 16.03.2022 / 0 Коментарів

Понад 2 млн 700 тис. українців подали заявки на отримання 6,5 тис. грн єПідтримки. Про те, які умови отримання цих коштів повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Отримати виплати зможуть лише ті мешканці, яких торкнулися бойові дії. Як зазначають у  міністерстві, це жителі Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Житомирської, Одеської, Волинської, Дніпропетровської, Київської областей та м. Київ.

Зарахування грошей буде відбуватися на карту Єпідтримка. Ці гроші можна витратити на будь-які товари та послуги, зняти з карти або переказати на інший банківський рахунок.

«Єкошти» нараховують упродовж 10-ти днів після подання заявки без урахування вихідних.

Також у міністерстві та уряді активно працюють та запускають нові послуги у «Дії». До слова, у застосунку «Дія» відтепер можна слухати радіостанції онлайн, а також доступне Дія.TV, де можна дивитись марафон з новинами, вам доступне і радіо, навіть якщо  звичайні радіостанції не працюють

«Зараз ми працюємо, щоб можна було сповістити через застосунок  «Дія» про зруйновану нерухомість та рухоме майно. Президент заявив про те, що 100 % кожен метр втраченої нерухомості буде компенсований і з наступного тижня можна буде про це сповістити в «Дії».

У нас все системно, є чітке бачення, що робити далі», - зазначив Михайло Федоров.

Міністр зауважив, що наші Збройні Сили борються на фронті, а наша ІТ-галузь бореться на ІТ-фронті. Це такий фронт, на якому потрібно також воювати та отримувати перемогу.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *