«Сила в об'єднанні», – громада поблизу Луцька відтепер має свій логотип. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Сила в об'єднанні», – громада поблизу Луцька відтепер має свій логотип. ФОТО
image
Оля Коновалова / 26.05.2021 / 0 Коментарів

Підгайцівська громада, яка об’єднала 20 сіл та має 7 старостатів відтепер має і свій логотип. При розробці логотипу за основу взяли гасло:  «Сила в об'єднанні».

Про це інформує пресслужба Підгайцівської сільської ради.

Логотип громади та забрендовану у корпоративні кольори продукцію під час сесії Підгайцівської сільської ради представив заступник голови Олександр Бляшук.

Бляшук

За його словами, важливим елементом візуального сприйняття громади є його логотип, який відображає унікальні особливості регіону та вирізняє місцевість від сотень інших. Тому виникла ідея розробити брендбук громади.

У січні 2021 року на офіційному сайті сільради оголосили конкурс на найкращу ідею логотипу громади. Дизайнерський продукт мав враховувати місцеві візуальні образи, формулювати чітке позиціонування громади, а також містити унікальні особливості.

Підгайці

З усіх заявок відібрали 9 і серед них мешканці громади шляхом голосування обрали найдостойніший. Дизайнери його дещо удосконалили.

Олександр Бляшук розповів, що загальний образ логотипу означає, що сила громади полягає в об’єднанні всіх сіл-учасників. Їх символізує листя дерева, з яких утворюється гай, від якого й пішла назви головної садиби - «Підгайці».

Цей малюнок містить графічні символи людей, як прототип об’єднаної громади, 20 листочків – як символ сіл-учасників громади, з них 8 більших символізують 7 старостатів та головну садибу в Підгайцях.

Підгайці

Олександр Бляшук подякував усім, хто брав участь у розробці логотипу та привітав усіх із початком брендингу в Підгайцівській громаді.

«Основна перевага успішного бренду – це його репутація, тому ми  маємо спільно працювати на результат та докласти усіх зусиль, щоб місцеві жителі відчували позитивні зміни та долучалися до розвитку громади», - підсумував Олександр Бляшук.

Перші презентаційні набори брендованої продукції вручили депутатам та старостам громади.

Підгайці

На правах реклами

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *