Скільки громади Волині отримали від легального продажу алкоголю

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скільки громади Волині отримали від легального продажу алкоголю
image
Назар Тарадюк / 27.09.2024 / 0 Коментарів

За підсумками січня-серпня 2024 року легальна реалізація лікеро-горілчаних товарів додала громадам Волині 101,1 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Це на 26,2  відсотка більше показників аналогічного періоду торік, - зазначають у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Додають, що важливо, аби споживачі теж цікавилися у продавця алкогольних напоїв і тютюнових виробів про наявність ліцензії на реалізацію підакцизних товарів. Така небайдужість убезпечить від споживання неякісної продукції та спрятиме залученню бюджетних надходжень.

Споживачам підакцизної продукції обов’язково варто врахувати, що лише виготовлені й реалізовані з дотриманням положень чинного законодавства та стандартів алкогольні напої, за умови помірного споживання, не становлять загрози життю та здоров’ю.     

«Якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання пального та алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію підакцизних товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю пальним, алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером (0332) 777-152  (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується)», - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *