Скільки мільярдів надійшло у держбюджет з Волинської митниці у травні

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скільки мільярдів надійшло у держбюджет з Волинської митниці у травні
image
Назар Тарадюк / 05.06.2024 / 0 Коментарів

До держбюджету із зони діяльності Волинської митниці у травні суб'єкти господарювання перерахували 2,84 млрд грн митних платежів.

Доведений індикативний показник виконали на 105 відсотків, а перевиконання склало 144,7 млн грн, - інформують на сторінці митниці.

Зауважують, що порівнюючи з квітнем 2024 року адміністровані надходження збільшилися на 418 млн грн або на 17 відсотків. А порівнюючи з травнем 2023 року адміністровані надходження збільшилися на 555 млн грн або на 24 відсотки.

«Колектив митниці усвідомлює важливість кожної гривні податків, які у подальшому перерозподіляються держбюджетом на потреби ЗСУ. Тому вживались посилені заходи, націлені на забезпечення достовірності декларування, повноти оподаткування товарів, пошук додаткових резервів», - зазначають у повідомленні.

За результатами травня, в умовах ритмічного пропуску вантажів через кордон, один день співпраці волинських митників із суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності фактично приносив 123,7 млн грн доходу державній скарбниці.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *