Скільки мільйонів податку на прибуток сплатили на Волині у 2024 році

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скільки мільйонів податку на прибуток сплатили на Волині у 2024 році
image
Назар Тарадюк / 31.07.2024 / 0 Коментарів

На Волині до Зведеного бюджету податку на прибуток за перше півріччя 2024 року сплатили 809,2 мільйона гривень.

Про це інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

Наразі сума перерахованого до Зведеного бюджету податку на прибуток в області на понад 30% перевищує аналогічні надходження першого півріччя 2023 року.

«Ріст показників сплати податку на прибуток – очікуваний. Серед чинників, які сприяють зростанню податкових надходжень  – адаптація бізнесу до діяльності в умовах воєнного стану, якісний податковий супровід платників податку на прибуток і виняткова увага до тих компаній, які створюють ризики. Передусім, йдеться про представників підприємництва, які зловживають довірою та наполегливо, але безпідставно намагаються переконати податкових інспекторів  у  нібито отриманих збитках. Якісна аналітика та переконливі аргументи щодо спроб таких СГД приховати реальні прибутки дозволяють залучати до бюджету належні податкові надходження», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.   

Захист суверенітету і незалежності держави повинен мати належне фінансове забезпечення. Тому податковий внесок кожного платника до бюджету країни – важливий,- нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *