Сморід у Луцьку: міськрада просить людей терпіти

image
Оля Коновалова / 07.07.2022 / 0 Коментарів

Лучани та гості міста знову потерпають від нестепного смороду, який накриває місто. Особливо у вечірні години.

Неприємні запахи відчувають жителі різних районів, подекуди це триває годинами. Чому в Луцьку все ще «смердить» в повітрі та коли ця проблема вирішиться – дивіться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

У Луцькраді дали невтішний прогноз щодо ароматів у місті: як тільки Луцьк накриває спека – містяни разом із нею відчувають шалений сморід в повітрі.

Неприємні запахи відчутні в різні години доби у різних частинах Луцька. Здебільшого від цього потерпають жителі Завокзального та Привокзального районів.

«Треба було б щось вирішувати напевно, тому що я не знаю – це каналізація якась. Постійно пару годин ввечері – це обов'язково. Треба шось робити. Хай влада робить щось», – розповідає лучанин Олександр.

Лучанка Людмила ділиться: «Ми відчуваємо це дуже добре. Безперечно останнім час з періодичністю якоюсь, але дуже часто. Обов'язково хочеться дізнатись причину, щоб тих наслідків не було, бо дуже дискомфортно».

«Майже щодня – це таке жахливе: і вночі смердить, і рано смердить, і дньом смердить. Весь час воняє і сильно причому», – бідкається лучанка Тетяна.

За словами начальниці управління екології Луцької міськради Оксани Лисак, причина смороду – це відкриті відстійники, які за високої температури повітря випаровуються, через що містом поширюється вельми неприємний запах.

«Ситуація з воєнними діями загальмувала позитивні напрацювання, які були зроблені в цьому напрямку, тому що оприлюднювалась інформація, що в 2022 році мала розпочатись капітальна реконструкція очисних споруд», – каже Оксана Лисак. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *