Займався сутенерством у Луцьку: судитимуть 55-річного чоловіка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Займався сутенерством у Луцьку: судитимуть 55-річного чоловіка
image
Назар Тарадюк / 09.03.2023 / 0 Коментарів

На початку січня 2023 року правоохоронці припинили злочинну діяльність 55-річного лучанина, який займався сутенерством.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 303 Кримінального кодексу України, - інформує поліція області.

Фігурант за винагороду у розмірі 2000 тисячі гривень організував надання сексуальних послуг. Чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину, але на шлях виправлення не став та продовжив займатися незаконною діяльністю.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру за ч.2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Нині досудове слідство у справі завершили, обвинувальний акт із матеріалами скерували до суду. Фігуранту за скоєне загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

До слова, раніше ЗМІ повідомляли, що колишнього лікаря-гінеколога Василя Стефанюка підозрюють у сутенерстві. Для нього це вже третя підозра за сутенерство. Про вручення підозри чоловікові стало відомо 5 січня. 

Василя Стефанюка судили у вересні 2020 року. Тоді його викрили на сутенерстві та продажі амфетаміну. Тоді чоловік працював лікарем-гінекологом у луцькому пологовому будинку, але після викриття його звільнили. Під час розслідування він уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, відтак суд призначив йому лише три роки іспитового терміну.

Утім вже у травні 2021 року поліція вдруге викрила Василя Стефанюка на сутенерстві. Він встиг місяць пропрацювати у Цуманській райлікарні, але його одразу звільнили. Чи працював він після цього лікарем, невідомо. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *