Стало відомо, коли відремонтують меморіал у Луцьку

image
Оля Коновалова / 13.04.2021 / 0 Коментарів

Днями лучани помітили, що на Меморіалі вічної слави з обеліску з бронзовою скульптурою Матері-Батьківщини відпала плита.

Користувачі соцмережі фейсбук одразу почали жваво обговорювати цю тему, адже неодноразово помічали підлітків, які розважаються на меморіальному комплексі наче на спортмайданчику.

«Про стрибунів я писала і розміщувала фото раніше, ще минулого року. Останнім часом частенько прохожу Меморіалом Вічної Слави у другій половині дня і бачу одну й ту саму картину, яка особисто мене просто обурює. Центральний монумент - обеліск з бронзовою скульптурою Матері-Батьківщини, перед яким розташовано вічний вогонь. І цей «майданчик» перетворився просто на банальний спортивний. Колись бачила таку картину: юні спортсмени відпочивають, лежачи на плитах самісінько біля «Вічного вогню»... Розкидані речі, сміття, пластикові пляшки. Юнаки стрибають по тих плитам на велосипедах і роликових дошках. І чому вони потім руйнуються, ці плити, здогадатися важко, напевно…», - написала у фейсбук Марина Мисюк.

меморіал

підлітки

меморіал

У коментарі Insider Media директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк запевнив, що спеціалісти департаменту уже приступили до обстеження місця руйнування.

«Наші спеціалісти уже обстежують цю ділянку. Плануємо до 8 травня, тобто до Дня пам’яті та примирення, привести меморіал в порядок. Ми можемо розглядати одразу кілька версій, чому так сталось. Це могло бути як через підлітків, які там катаються. До речі ми неодноразово звертались в поліцію з проханням звернути увагу на них. Так само може бути, що клей чи цемент вже втрачає  свою функцію», - пояснив Микола Осіюк.

меморіал

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *