Стало відомо, хто очолить Агенцію регіонального розвитку на Волині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Стало відомо, хто очолить Агенцію регіонального розвитку на Волині
image
Віктор Гордійчук / 03.01.2023 / 0 Коментарів

Новою очільницею волинської Агенції регіонального розвитку може стати Валерія Гончаренко.

Про це повідомляє Волинська обласна рада у фейсбуці.

Сьогодні відбулося настановче засідання АРР. Важливим питанням стало обрання нового керівника Агенції регіонального розвитку, оскільки попередній подав заяву про складання повноважень.

За пропозицією обласної ради на посаду тимчасово виконувача обов’язки директора АРР (до проведення конкурсного відбору) було рекомендовано Валерію Гончаренко - національну експертку з питань розвитку громад і територій. Вона має десятирічний досвід співпраці з органами місцевого самоврядування, урядовими та міжнародними організаціями.

Валерія Гончаренко є не лише менеджеркою з грантової діяльності, але й авторкою більше 40 національних проєктів. На Волині працює з 2019 року.

Кандидатуру Валерії Гончаренко схвалили одноголосно. Вона повідомила, що на наступне засідання наглядової ради подасть для затвердження кошторис і штатний розпис агенції, а також пропозиції щодо локалізації та специфіки регіонального розвитку Волині, які мають бути закріплені у постанові Кабінету Міністрів України.

Принагідно новопризначена керівниця агенції повідомила, що вже працює над розробкою 4 проєктів: три з них стосуються поліпшення надання послуг в обласній клінічній лікарні та санаторії «Пролісок», четвертий – створення інноваційного агрокластеру «Західне Полісся».

Нагадаємо, ЗМІ назвали, хто керуватиме лісами Волині та Рівненщини.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *