Судитимуть волинянина, який на смерть збив велосипедистку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Судитимуть волинянина, який на смерть збив велосипедистку
image
Назар Тарадюк / 28.10.2022 / 0 Коментарів

Волинянина, який п'яним скоїв смертельну ДТП, судитимуть. Уночі 18 липня 2022 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння за кермом автомобіля марки «Audi A6», на автодорозі між селами Старовойтове та Рівне Ковельського району наїхав на велосипедистку, яка рухалася узбіччям у попутному напрямку.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення нетверезим 20-річним жителем села Старовойтове Ковельського району правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

У результаті ДТП 48-річна жінка загинула на місці події.

Водій невдовзі постане перед судом.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 286-1 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, 25 жовтня ввечері по вулиці Тараса Шевченка у Ковелі невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, збив 62-річну пішохідку.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *