Сумщина, Дніпропетровщина, Донеччина та Луганщина потерпають від ворожих обстрілів. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Сумщина, Дніпропетровщина, Донеччина та Луганщина потерпають від ворожих обстрілів. ФОТО
image
Оля Коновалова / 22.06.2022 / 0 Коментарів

Рашисти продовжують обстрілювати регіони України з різного виду озброєння. Так, у двох громадах на Смущині місцеві нарахували 20 "прильотів".

За даними голови Сумської ОВА Дмитра Живицького ворог обстрілював із мінометів та через кордон Есманську та Новослобідську громади, зафіксовано також удар по Білопільській громаді.

Внаслідок вчорашніх обстрілів Краснопільської громади поранення отримали шестеро людей. Раніше повідомлялося про чотирьох потерпілих, двоє з них у тяжкому стані в лікарні.

Уночі російський агресор завдав нових артударів по Криворізькому району Дніпропетровської області.

За даними голова Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, окупанти кілька разів обстріляли територію двох територіальних громад, Апостолівської та Зеленодольської. Попередньо, люди не постраждали.

У селі Велика Костромка є руйнування, зникло електропостачання.

Російські окупанти обстріляли місто Часів Яр Донецькій області. Від ворожої атаки одна людина загинула, ще одинадцятеро поранені.

Шестеро поранених дітей – наслідок вчорашнього обстрілу Часового Яру”, – написав глава Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, росіяни 21 червня завдали удару по пляжу на озері Золота Рибка, що в межах Часового Яру. За попередньою інформацією, використали касетні снаряди.

Росіяни наближаються до Лисичанська, місто під щільними обстрілами, щонайменше троє цивільних поранені, травмовані декілька поліцейських.

Про це повідомив глава ЛугОВА Сергій Гайдай.

Місто обстрілюють із артилерії, танків, авіації. Ракетні удари витримали будівлі поліції, прокуратури, СБУ.

У Сєвєродонецьку тривають вуличні бої. Ворог знову відкрив вогонь по селищах Синецький та Павлоград, по вже зруйнованих мостах і двічі по “Азоту”. Пошкоджено територію очисних споруд та одну із прохідних хімічного об’єднання.

Росіяни зайшли в Тошківку, що дозволило їм посилити вогневий вплив на інші населені пункти. Окупанти вже закріплюються в Устинівці, Підлісному та Мирній Долині, ведуть наступ на Білу Гору.

Гайдай наголошує, що нашим бійцям непросто тримати оборону і в районі Гірського. Росіяни намагаються блокувати наші підрозділи поблизу Борівського та Воронового.

У Гірському за минулу добу зруйновано дев’ять будинків, у Золотому – сім, у Новоіванівці – 12.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *