Сьогодні Луцьк зустрічатиме два кортежі з полеглими Героями

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Сьогодні Луцьк зустрічатиме два кортежі з полеглими Героями
image
Назар Тарадюк / 21.12.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні, 21 грудня, на Волинь привезуть тіло загиблого Героя Владислава Левчука

Про це повідомила Наталя Пасічник у фейсбуці.

Тіло Героя військові сьогодні доправлять в Луцьк. Орієнтовно о 14.30 всіх небайдужих просять виїхати до знаку Луцьк з боку села Гірка Полонка Луцького району, щоб, гідним Героя, кортежем провести до Кафедрального Собору.

«Сьогодні  на щиті повертається додому наш земляк, уродженець та житель села Поворськ, що на Ковельщині, Владислав Левчук, 07.01.1999 року народження.

Влад – випускник Волинського обласного ліцею з посиленою військовою підготовкою, який закінчив у 2016 році. Ще навчаюсь у Луцьку він чітко знав, ким хоче бути. Хлопець мріяв стати пілотом. Владислав здійснив свою мрію. Він став військовим льотчиком. Лише цього року закінчив Харківський національний університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Служив у 12 окремій бригаді армійської авіації зі Львівщини, яка брала участь у героїчних евакуаційних рейсах на територію окупованого Маріуполя.

Життя льотчика-штурмана Левчука Владислава обірвалося 11 грудня під час бойового вильоту у Бахмутському районі Донецької області. Владислав загинув разом із двома іншими членами екіпажу українського гелікоптера – Віталієм Маркевичем та досвідченим вертолітником Максимом Федоровим», – йдеться в повідомленні.

Також сьогодні Волинь зустрічає Гуманітарну місію «НА ЩИТІ», яка доставляє на Батьківщину тіла загиблих Героїв.

Орієнтовний час прибуття 15:00-15:30. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Еля Коротинська.

Екіпаж зустрічатимуть при в'їзді до Луцька на АЗС «King Oil».

Кортеж супроводжуватимуть через все місто по маршруту: вул. Рівненська - пр-т. Волі - вул. Набережна - вул. Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вул.Стефаника.

Про дату час та місце поховання кожного Героя – буде повідомлено окремо.

Прохання до водіїв: коли ви помітили попереду авто поліції з увімкненими проблисковими маячками та колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «НА ЩИТІ» – пригальмувати, прийняти вправо і зупинитися, аби пропустити жалобний кортеж.

Прохання до пішоходів: не перебігати дорогу перед колоною.

"Просимо гідно зустріти полеглих Героїв і віддати останню шану загиблим: зняти головний убір, покласти праву руку на серце, або опуститись на одне коліно", - йдеться у дописі.

Вічна слава Героям, які повертаються «НА ЩИТІ».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *