Тарас Кравченко розпорядився пропустити контрабанду Apple, - бізнесмен

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Тарас Кравченко розпорядився пропустити контрабанду Apple, - бізнесмен
image
Назар Тарадюк / 23.04.2023 / 0 Коментарів

На Львівщині через пункт пропуску Угринів-Долгобичув як "порожній" автомобіль 22 квітня пропустили Iveco Daily KA8948KE.

Проте, як зазначив у Facebook бізнесмен Сеяр Куршутов, пізніше там виявили 4 піддони техніки Apple та 5 палетів китайської техніки.

"Вітаємо чергового некомпетентного тимчасового керівника митниці Звагінцева з його першим бетонним "заходом". Під час розмитнення інспектори спільно з Управління протидії контрабанді провели перевірку порожнього автомобіля, де додали фото порожнього автомобіля.

Відразу після вильоту за межі блокпосту силовики оглянули автомобіль, де виявили 4 піддони техніки Apple та 5 палетів китайської техніки. Конкретну команду пропустити цей вантаж дав заступник начальника Львівської митниці Кравченко Тарас (раніше працював у Рівному та Одесі). Контролював виконання команди керівник відділу Жереб Вадим.

Реальна вартість вантажу становить близько 2 млн доларів. Митна ОПГ, за перевезення таких вантажів, отримує 8,5-10% від реальної вартості товару. В конкретному випадку 170-200 тис. доларів.

Насправді на таких схемах "заробляють" мільйони доларів навіть під час війни.

А ви продовжуйте слухати історії про Захід, який нас недостатньо підтримує, закриваючи очі на відвертих дебілів і злодіїв. Ганьба", - написав бізнесмен.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *