Тисячі врятованих життів: як львівські зенітники бережуть небо. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Тисячі врятованих життів: як львівські зенітники бережуть небо. ФОТО
image
Оля Коновалова / 26.07.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні жоден з регіонів України не може вважатися безпечним. Ракети російських окупантів можуть дістати не лише до Львова, а й до самого краю Західної Європи.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у фейсбуці.

Для всієї країни західна Україна стала своєрідним логістичним та гуманітарним хабом, а це – як кістка в горлі окупантів.

Рашисти не припиняють вивчати структуру української оборони, маршрути постачання матеріально-технічних ресурсів та інше.

За допомогою безпілотних літальних апаратів різних типів здійснюють повітряну розвідку, після чого, зазвичай, слідують ракетні удари. Саме тому важливо діяти наперед – активно протистояти безпілотним системам ворога і якомога швидше знищувати їх у повітрі.

На сторожі кожного регіону – протиповітряна оборона! Це винищувальне та зенітне ракетне прикриття важливих державних та військових об’єктів, об’єктів критичної інфраструктури.

Одну із цих важливих функцій виконує зенітний ракетний полк ім. Івана Виговського Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України. Нині зенітники несуть бойове чергування з протиповітряної оборони майже у кожному куточку Західного регіону.

З початку повномасштабного вторгнення зенітні ракетні підрозділи полку знищили більше сорока повітряних цілей: вісім російських БПЛА, решта – крилаті ракети окупантів. А це, безумовно, сотні, а може й тисячі врятованих життів!

Та свою роботу зенітники героїчною не вважають, говорять, що кожен робить свій внесок у перемогу України на власному фронті.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *