Тренера з Луцька, якого підозрюють у розбещенні дітей, лишили за ґратами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Тренера з Луцька, якого підозрюють у розбещенні дітей, лишили за ґратами
image
Оля Коновалова / 05.08.2022 / 0 Коментарів

Для 72-річного лучанина, тренера з волейболу, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх, зґвалтуванні та вчиненні сексуального насильства над підопічними, продовжили запобіжний захід.

Наступні 60 діб підозрюваний проведе під вартою, інформує Суспільне.

Речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич розповіла, що чергове засідання з обрання міри запобіжного заходу Богуславу Галицькому в Луцькому міськрайонному суді відбулося 4 серпня. На триманні під вартою наполягала прокуратура. Вийти з СІЗО під заставу суд підозрюваному не дозволив.

Як раніше повідомляли в Нацполіції, тренер упродовж останніх десяти років вчиняв злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності своїх вихованок. "Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії. Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку", – зазначають у поліції.

8 липня Луцький міськрайонний суд відправив тренера Богуслава Галицького у слідчий ізолятор на 30 діб, без права застави.

Богуслав Галицький – заслужений тренер України 1988 року, а також заслужений працівник фізичної культури і спорту України у 1997 році. У сезоні 2021/22, який було достроково завершено, команда "Волинь-Університет" посіла четверте місце в українській Суперлізі, здобувши 12 перемог у 18 матчах.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *