Цьогоріч Луцьк витратив на косіння газонів і кущів понад 10 млн грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Цьогоріч Луцьк витратив на косіння газонів і кущів понад 10 млн грн
image
Еля Коротинська / 29.08.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку на стрижку газонів та кущів з початку 2023 року витратили 10,5 млн грн. Про це свідчить аналіз закупівель, результати яких було оприлюднено на майданчику ProZorro.

З початку року Департамент ЖКГ Луцької міської ради оголосив і провів 7 аукціонів на закупівлю послуг з косіння газонів загальною площею 5 615 683 м.кв. і стрижки кущів площею 142 098 м.кв. На це з міського бюджету планувалось витратити 19 003 000 грн. В результатів проведених аукціонів фірми запропонували виконати усі роботи за майже вдвічі менше суму. Так, на косіння газонів і стрижку кущів з міського бюджету у 2023 році пішло 10 560 690 грн.

За результатами аукціонів перемогу здобуло 3 фірми. Так, 3 тендери виграла Луцька Кооперативна житлово-експлуатаційна контора №8, яка освоїть - 3,9 млн грн освоїть. Найбільше бюджетного фінансування «перепало» ФОП «Навроцький Ігор Анатолійович» - 4,55 грн, який виграв 2 закупівлі.

Ще у двох аукціонах перемогу здобуло ТОВ «Техкомунсервіс», яке освоїть 2 068 299 грн з бюджету міста. До слова, це підприємство належить такій собі Гущенко Світлані Василівні. Це – теща нині покійного Ігоря Швеця. Він був засновником декількох підприємств, які десятиліттями надавали послуги з прибирання вулиць у Луцьку і Тернополі. Це і ТзОВ «Теркомуналсервіс», ПП «Дисконт плюс», ТОВ «Луцьк-комунал-сервіс», ТзОВ «Тернопіль Комунал Сервіс».

Нині увесь бізнес успадкувала вдова Ігоря Швеця – Ірина. Вочевидь, до бізнесу долучилась і її мама, Світлана Гущенко, яка нині виграє тендери.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *