«Ты там из Луцка. Балакай на мове»: мешканка Дніпра отримала підозру

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Ты там из Луцка. Балакай на мове»: мешканка Дніпра отримала підозру
image
Назар Тарадюк / 26.10.2023 / 0 Коментарів

СБУ вручила підозру прихильниці «руского міра» Ірина Щербіна з Дніпра.

Про це повідомляє телеграмканал Оперативний ЗСУ.

Мешканка Новомосковського району та власниця парфумерного інтернет-магазина Ірина Щербіна попала в поле зору СБУ на початку 2023 року.

Вона публічно звинувачувала українську ППО у причетності до влучення російської ракети у будинок в Дніпрі. Тоді СБУ навідалася до блогерки з виховною бесідою. Та покаялася і пообіцяла більше так не робити. Але надовго її не вистачило.

«Нещодавно вона розповідала клієнтам свого інстамагазину, що є «рускіє гарада» в Україні і не треба в них лєзть! Вітаємо, шановна! «Наговорила» собі на 5 років», - повідомляє телеграмканал Оперативний ЗСУ.

Як пише видання "Фокус", у вересні продавчиня Ірина з Дніпра, яка продає через інтернет парфюми, потрапила у скандал через свої висловлювання про Україну. Вона в переписці образила українськомовну клієнтку.

Дівчина запитала в приватних повідомленнях жінку: "Ви з України?", оскільки та в рекламі продукції говорила російською. На що отримала відповідь: "Да, из русского города Днепропетровска. А ты чьих будеш?". 

Дівчина на це не відповіла, тож жінка вирішила атакувати: "Девочка, моя. Ты там из Луцка, Волынской области… Это — западная Украина и к Днепропетровску, и к русскому языку она вообще не имеет никакого отношения. У нас свое государство. Живи там, балакай на мове. Не лезь сюда в Днепропетровск, и вообще. Вышла отсюда из моего шикарного, роскошного магазина. Это для русскоговорящих людей. Не для таких, как ты", — записала повідомлення клієнтці продавчиня.

Жителька Луцька відповіла їй коротке "лікуйтеся", і отримала ще три невдоволених повідомлення.

Продавчиня заявила, що Дніпро, Харків і Одеса — російські міста: "отойди от русских городов, изыди, мы — русские — Харьков, Днепропетровск, Одесса, ушла отошла", — наговорила в звуковому повідомленні жінка.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *