У центральному парку Луцька облаштують паркінг за 700 тис

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У центральному парку Луцька облаштують паркінг за 700 тис
image
Назар Тарадюк / 08.05.2023 / 0 Коментарів

У Луцькому центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки облаштують автопарковку. На це з міського бюджету готові витратити 745 тис. грн. Про це йдеться в оголошенні про закупівлю, розмішеного на майданчику ProZorro.

Так, наприкінці квітня Департамент ЖКГ Луцької міської ради розмістив оголошення про проведення закупівлі на послуги з поточного ремонту майданчика для паркування транспортних засобів у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Термін виконання робіт – до 15 серпня 2023 року.

На участь у тендері подалось одразу 3 компанії:

  • ПП «Транс-Дор-Сервіс», яке запропонувало виконати роботи за 690 269 грн.;
  • ПП «Ространс» - з ціновою пропозицією 713 028 грн.;
  • ТОВ «Луцьккомунбуд», яке запропонувало виконати роботи за 718 562 грн.

Прийом та розкриття пропозицій завершилося о 10:00 8 травня. Тендерна комісія визнала найкращою пропозицію ПП «Транс-Дор-Сервіс», адже саме ця компанія запропонувала за виконання усіх робіт найнижчу ціну – всього 690 тисяч гривень.

Агентство журналістських розслідувань «Сила правди» у вересні 2021 року під час аналізу освоєння коштів на будівництво та ремонт доріг писало, що «Транс-Дор-Сервіс» пов’язане із бізнесменом Юрієм Ольховим. Його адреса збігається із адресою «Луцькавтодор-сервісу», а керівником є Віталій Ореховський, який був одним із акціонерів приватного акціонерного товариства «Луцькавтодор». 

Таким чином, вже завтра ПП «Транс-Дор-Сервіс» очікує на підписання договору і приступить до освоєння бюджетних коштів.