У двох садочках Нововолинська відремонтують укриття

image
Оля Коновалова / 29.09.2022 / 0 Коментарів

У закладах дошкільної освіти №6 та №9 Нововолинська відремонтують та облаштують укриття. Усі роботи мають завершити до 24-го жовтня.

Про це інформує управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради, яке оголосило відповідні тендери на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 30-го вересня, повідомляють Волинські Новини.

Вартість ремонту та облаштування укриття в дитсадку №6 оцінили в 145 тисяч гривень, а в дитсадку №9 – у 465 тисяч гривень.

Роботи в закладі дошкільної освіти №6 Нововолинська включатимуть встановлення бетонних поребриків, улаштування вирівнювального підстильного шару, облаштування прокладної гідроізоляції, улаштування покриття з бруківки та зміну рівня підлоги в будівлі.

Натомість у дитсадку №9 міста зроблять наступне: розбирання асфальтобетонних покриттів, копання ям, улаштування покриття з бруківки, мурування зовнішніх стін і перегородок, улаштування основи під фундаменти, встановлення кам’яних і залізобетонних східців, поручнів, козирків, свердління горизонтальних отворів у залізобетонних конструкціях, встановлення вентиляційних решіток, дверей тощо.

Гарантійний термін на виконані роботи у згаданих закладах дошкільної освіти Нововолинська становитиме не менш як три роки.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *