У громаді поблизу Луцька відкрили сучасний ЦНАП. ФОТО

image
Оля Коновалова / 07.04.2021 / 0 Коментарів

7 квітня  у Підгайцівській тергромаді відкрили Центр надання адміністративних послуг.

Це стало можливим завдяки співпраці Підгайцівської сільської ради як правонаступника Липинської, яка брала участь в програмі «ULEAD з Європою». Безсумнівно, це новий крок у розвитку Підгайцівської громади.

Надання доступних, зручних адміністративних послуг є надзвичайно важливим для жителів, адже нині громада нараховує понад 25 тисяч мешканців.

відкриття

відкриття

«Переконаний в тому, що правильно побудована стратегія розміщення мережі ЦНАП в громаді у вигляді Центрального офісу в с.Липини, територіального підрозділу в с.Підгайці, 6 віддалених робочих місць в кожному старостинському окрузі та 1 місця для самообслуговування надалі буде запорукою успішної комплексної роботи з якісного обслуговування населення», - зазначив Юрій Семенюк.

відкриття

Очікувані вигоди від відкриття ЦНАПу очевидні: мешканці громади мають можливість отримати різноманітні послуги в одному місці, а це – понад 170 послуг, зросте рівень обслуговування населення та прискорення в отриманні документів. Місцевий бізнес буде розвиватись у більш сприятливих умовах, територія громади стане інвестиційно привабливою.

Першому відвідувачу ЦНАПу Дмитру Уринюку вручили пам'ятний сертифікат та невеличкий сувенір.

відкриття

 

На правах реклами

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *