У Ківерцях в дитсадочку відкрили автомістечко «Автоленд»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Ківерцях в дитсадочку відкрили автомістечко «Автоленд»
image
Назар Тарадюк / 23.05.2023 / 0 Коментарів

У Ківерцях відбулося відкриття унікального дитячого майданчика у закладі дошкільної освіти №1 - автомістечка "АвтоЛенд".

Захід організували 22 травня з нагоди Глобального тижня безпеки дорожнього руху, - інформують на сторінці Ківерцівської міської ради.

Це автомістечко, яке облаштоване яскравими ігровими автомобілями, потягом, автозаправною станцією, буфетною, змайстроване за кошти міського бюджету.

Нині це справжня територія дорожнього руху, де є дороги з розміткою, знаками, світлофором, зупинкою громадського транспорту.

Такий майданчик стане відмінним місцем для розваг та розвитку дітей. Саме тут дітки зможуть інтерактивно вивчати правила дорожнього руху.

Під час свого виступу на урочистому відкритті майданчика міський голова Олександр Ковальчук сказав: "Ми маємо створити належні умови для розвитку наших дітей. І я говорю це не лише як очільник громади, а й як батько, адже дітки - це наше все. Тому працюємо над тим, щоб підростаюче покоління мало якнайкращі умови".

По закінченню заходу, для створення більш святкової атмосфери, з дітками провели танцювальну руханку та пригостили солодощами від міської ради.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *