У Коростені чоловік побив жінок: йому оголосили підозру

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Коростені чоловік побив жінок: йому оголосили підозру
image
Назар Тарадюк / 01.05.2023 / 0 Коментарів

У соцмережах поширилося відео, на якому мешканець Коростеня побив жінок, - поліція оголосила йому підозру в хуліганстві.

Про це повідомляє поліція Житомирської області. Там вказують, що 28 квітня в Коростені стався конфлікт між місцевими жителями. Тоді один із чоловіків завдав тілесних ушкоджень двом жінкам.

Правоохоронці кажуть, що ідентифікували учасників конфлікту, зокрема й чоловіка, який побив жінок. Потерпілих направили на судово-медичну експертизу для встановлення тяжкості тілесних ушкоджень.

59-річному мешканцю Коростеня повідомили про підозру в хуліганстві (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу). За це загрожує обмеження волі до 5 років або позбавлення волі до 4 років.

Два дні тому постраждала дівчина опублікувала в Instagram відео, де чоловік кидає її на землю. Вона розповіла про те, як стався конфлікт.

«Вся історія почалася з того, що мене з подругою підвезли до нашого товариша. Тільки мама почала виїжджати, ззаду її підпер Юрій. Вона дала йому проїхати. А коли він проїхав — відразу почав погрожувати та висловлюватися нецензурною лексикою. Крикнувши, що ми не знаємо куди приїхали і кому перекрили дорогу», — написала дівчина.

Далі, за словами потерпілої, чоловік зателефонував друзям, і за декілька хвилин приїхала автівка з чоловіками.

«Називали нас не дуже етично, а після — перейшли до дії. Один взяв мою мати за волосся (прошу уточнити, це жінка 150 см та найбільше — 50 кг), а коли я намагалася допомогти, то полетіла за волосся на асфальт. А після він переможно спитав "і що тепер"», — ідеться в дописі.

Дівчина каже, що один із чоловіків представився військовим і погрожував використати зброю проти жінок. Також постраждала зазначила, що дівчина, яка зняла конфлікт на відео, теж отримала погрози. Нападником потерпіла назвала власника місцевого СТО.

Згодом дівчина в історіях в Instagram написала, що після інциденту вона робила тест на вміст алкоголю, який показав 0%.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *