У Луцьку 72-річного тренера підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітніх спортсменок

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку 72-річного тренера підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітніх спортсменок
image
Оля Коновалова / 08.07.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку 72-річного тренера підозрюють у зґвалтуванні, сексуальному насильстві та розбещенні і все це щодо неповнолітніх.

Сьогодні, 8 липня, за процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури, йому оголосили про підозру. Повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Слідство встановило, що фігурант впродовж тривалого часу вчиняв кримінальні правопорушення проти статевої свободи та недоторканності своїх вихованок. Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії. Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку

За даними слідства, тренер упродовж тривалого часу – з 2012 по 2021 рік – вчиняв злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності своїх вихованок, достовірно знаючи, що вони є неповнолітніми.

Під час санкціонованого обшуку слідчі вилучили в його кабінеті предмети, що свідчать про ці дії.

Усе вилучено і направлено на дослідження. Наразі відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення вказаних злочинів не досягнули повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви.

Слідчі Луцького районного управління поліції продовжують відбирати покази і встановлюють усі деталі злочинних дій особи. За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *