У Луцьку директорка підприємства вкрала 430 тис грн на ремонті фонтану

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку директорка підприємства вкрала 430 тис грн на ремонті фонтану
image
Назар Тарадюк / 03.04.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку директорці підприємства повідомили про підозру у заволодінні чужим майном у великих розмірах (зловживання службовим становищем) (ч. 4 ст. 191 КК України).

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

За даними слідства, очолюване підозрюваною підприємство, згідно із договором, укладеним із КП «Луцькводоканал» за результатами закупівлі, виконувало роботи із капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в Луцьку.

При цьому посадовиця із серпня 2020 по червень 2021 року складала та підписувала акти виконаних робіт, застосовуючи до норм витрат працю робітників та час експлуатації машин коефіцієнти, для застосування яких були відсутні законні підстави.

Унаслідок цього загальна вартість виконаних робіт безпідставно збільшили на понад 430 тисяч гривень, які сплатили підприємству з бюджету Луцька.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і її не можуть піддати кримінальному покаранню, доки її вину не доведуть в законному порядку і встановлять обвинувальним вироком суду.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *