У Луцьку облаштують 63 пункти обігріву

image
Назар Тарадюк / 03.11.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку облаштовують 63 пункти тимчасового перебування — пункти обігріву на випадок відсутності газу та електроенергії.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

У кожному пункті обігріву встановлять печі-буржуйки з поверхнею для приготування їжі.

Кожен пункт буде забезпечений дизель-генератором. КП “Луцьксвітло” працює над їх встановлення, облаштуванням розеток та інших моментів, пов’язаних з електропостачанням. Для дизельгенераторів напрацьована схема постачання пального.

Усі пункти обігріву будуть забезпечені питною водою та базовим набором продуктів харчування. За необхідності тут буде здійснювати чергування медичний працівник з базовим набором медикаментів.

Також у місті організують декілька точок доступу до інтернету за допомогою Starlink на випадок відсутності мобільного та іншого зв’язку. Такі ж точки доступу будуть у кожному старостинському окрузі.

Також сьогодні виділили кошти на придбання дизель-генераторів потужністю до 600 кВт для того, щоб могли працювати котельні ДКП “Луцьктепло” за умови відсутності електроенергії.

За допомогою цих дизель-генераторів при наявності газу, за умови відсутності електроенергії, ми зможемо подавати тепло в оселі лучан, лікувальні та інші заклади міста.

Адреси пунктів обігріву та адреси точок доступу до інтернету за допомогою Starlink будуть оприлюднені згодом.

Нагадаємо, сьогодні, 3 листопада, у Луцьку стартує опалювальний сезон для населення.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *