У Луцьку розпочався міжнародний благодійний велопробіг

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку розпочався міжнародний благодійний велопробіг
image
Назар Тарадюк / 07.05.2023 / 0 Коментарів

Одноденний міжнародний велопробіг RIDE for LIFE, який організовують волонтерський штаб "Ангар" та місцевий велоклуб "ВелоВершники", стартував 7 травня в Луцьку.

Рух транспорту в центрі міста перекрили, утворилися невеликі затори, – передає кореспондент Суспільного. Під час реєстрації усім охочим давали гарячий чай. На старті велосипедистам вручили медалі для мотивації здолати маршрут у 50 кілометрів.

Учасники стартували від волонтерського штабу "Ангар", що за адресою Залізнична, 9 за таким маршрутом: вулиця Яровиця – проспект Василя Мойсея – вулиця Шопена – проспект Волі – вулиця Рівненська – село Струмівка – село Гаразджа – село Звірів – село Воротнів.

На маршруті учасників супроводжує дві машини патрульної поліції.

Як розповів організатор, керівник велоклубу Микола Ворон, до участі зареєструвалися 121 людина, серед яких учасники із семи країн. Серед постійних учасників різних велопробігів Сергій. Чоловік постійно бере із собою український прапор, який кріпить до велосипеда. Серед учасників пробігу також є підлітки. Як сказав 15-річний Вірослав Порицький, ні дощ, ні вітер не злякали та не відбили бажання проїхати 50-кілометровий маршрут.

"Наші ЗСУ захищають нас за будь-якої погоди", – додав школяр.

Перед пробігом усі учасники пройшли реєстрацію та задонатили за участь 777 гривень кожен. Як додала керівниця волонтерського штабу "Ангар" Ольга Валянік, зібрані кошти спрямують на закупівлю тактичних аптечок для Сил оборони України.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *