У Луцьку рятувальники визволили бабусю із зачиненої квартири. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку рятувальники визволили бабусю із зачиненої квартири. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 29.12.2022 / 0 Коментарів

Минулої доби волинські рятувальники тричі відкачували води з садиб волинян та виїжджали на аварійне відкривання дверей.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

28 грудня рятувальники Волині тричі виїжджали відкачувати талу й дощову воду з приватних господарств та комунальних закладів.

У селищі Турійськ працівники ДСНС відкачали 80 кубометрів води з присадибної ділянки на вулиці Озерній, а в селищі Люблинець на Ковельщині з підвалу житлового будинку та прибудинкової території рятувальники відкачали 70 кубометрів води.



У Нововолинську бійці ДСНС працювали на території міського комунального закладу, де з підвального приміщення відпомпували 45 метрів кубічних води.

Увечері минулої доби у Луцьку рятувальники виїжджали на аварійне відкривання дверей – у квартирі на п’ятому поверсі на вулиці Митрополита Шептицького за зачиненими дверима перебувала літня жінка, яка не виходила певний час на зв'язок.

Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту й бензорізу відчинили двері й надали доступ до квартири родичів і медиків. На щастя, господиня була живою й не потребувала госпіталізації.

Нагадаємо, 12 грудня у  Луцьку на вулиці Станіславського пенсіонерка потребувала медичної допомоги і не могла підвестися - її врятували ДСНСнинки.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *