У Луцьку шукають волонтерів для розвезення питної води

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку шукають волонтерів для розвезення питної води
image
Віктор Гордійчук / 05.12.2022 / 0 Коментарів

КП «Луцькводоканал»запрошує до співпраці волонтерів для розвезення питної води по місту в разі надзвичайної ситуації.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці КП у фейсбуці.

 «Луцькводоканал» закупівляє десять однокубових ємностей для питної води в рамках програми цивільного захисту населення. Ємності будуть використані для набору питної води і її розвезення по місту в разі ворожих атак по об’єктах критичної інфраструктури у ситуаціях, якщо для відновлення постраждалих об’єктів знадобиться тривалий час. У зв’язку з цим виникла необхідність в залученні волонтерів для розвезення питної води по найбільш густонаселених районах Луцька.

Тендер на закупівлю ємностей відбудеться орієнтовно до 12 грудня. Тому саме зараз є час залучити активістів до процесу розвезення і розливу.

«Запрошуємо всіх, хто має у своєму розпорядженні великі автомобілі, буси тощо, в яких вміститься однокубова бочка води, до співпраці! Розмір ємностей: довжина*ширина*висота =1500х1000х1000», - йдеться у повідомленні

Комунальники закликають написати в приватні повідомлення сторінки «Луцькводоканалу» у фейсбуці, аби можна було сформувати відповідну групу «Доставка води» у Телеграмі і створити осередок комунікації між волонтерами та працівниками підприємства, напрацювати алгоритм дій на випадок непередбачуваних обставин.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *