У Луцьку відкрили центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес"

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку відкрили центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес"
image
Назар Тарадюк / 21.03.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку запрацював Центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес".

На Волині Центр Дія. Бізнес створили з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України і Офісу з розвитку підприємництва та експорту за підтримки IT-компаній ideil і redesign та Ukrsibbank BNP ParibasGroup, - інформують на сайті облради.

Головна мета проєкту – мотивувати створювати бізнес в Україні, навчати підприємництву, допомагати зі стартом власного бізнесу. Заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зазначила, що Мінцифри присвячує велику увагу розвитку малого та середнього підприємництва, навчанню та підтримці бізнес-ініціатив.

«У цьому центрі підприємці зможуть безкоштовно отримувати консультації, відвідувати освітні події, презентувати власні продукти, отримувати супровід, знайомитися з потенційними інвесторами і партнерами», - наголосила Валерія Іонан.

В Україні уже працюють 11 центрів підтримки підприємців і ще один – у Варшаві. Всі вони створені без залучення коштів державного бюджету.

«Завдяки "Дії" Україну знають в усьому світі, адже з початком повномасштабного вторгнення українці могли виїхати за кордон, не маючи при собі паперових документів, що врятувало їм життя. Більше того, чимало країн готові перейняти наш досвід впровадження "Дії", - підкреслив голова облради Григорій Недопад. – У нашому Міністерстві цифрової трансформації завжди є грандіозні ідеї і те, що вони зараз підтримують підприємництво, впевнений, дасть новий поштовх для розвитку України і посилення її економіки».

Центр Дія.Бізнес розташований за адресою Луцьк вул. Богдана Хмельницького, 26, 4 поверх.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *