У Луцьку відзначили спортсменів та тренерів. ФОТО

image
Оля Коновалова / 09.09.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку до Дня фізичної культури і спорту нагородили представників спортивної спільноти Волині.

Подяками голови Волинської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію здорового способу життя, професіоналізм і з нагоди свята Дня фізичної культури та спорту нагородили першого заступника голови федерації боксу Волинської області Сергія Голікова та заступника голови федерації боксу Волинської області Мирослава Коротю.

За успішний виступ на міжнародних спортивних змаганнях «Ігри воїнів» − чемпіонів Ігор Воїнів − 2022 «WarriorGames» Павла Ковальського та Богдана Оксентюка.

За успішний виступ на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА − чемпіонку світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дівчат Поліну Ковирнову, а також за підготовку чемпіонів світу зі змішаних єдиноборств ММА − тренерів-викладачів Дмитра Василенка та Андрія Зінчука.

Подяки голови обласної державної адміністрації отримали:

Майя Москвич, триразова чемпіонка Ігор Воїнів − 2022 «Warrior Games» (19-28.08.2022 м. Орландо, США);

Іван Поремчук, чемпіон світу зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорів (17-20.08.2022, м. Абу-Дабі, ОАЕ);

Сергій Ковирнов, тренер-викладач Поліни Ковирнової, чемпіонки світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дівчат (17-20.08.2022, м. Абу-Дабі, ОАЕ);

Ірина Гордійчук, заступник голови федерації боксу Волинської області, директор приватного підприємства «Пересувна механізована колона № 19», голова благодійного фонду «Надія – діти України»;

Сергій Горлач, перший заступника голови федерації боксу Волинської області;

Олександр Ковальчук, голова Ківерцівської міської територіальної громади;

Олександр Кулаков, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»;

Василь Шевчук – заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Також спортсменам, тренерам, фахівцям та ветеранам галузі фізичної культури та спорту вручили подяки голови обласної ради та грамоти управління у справах молоді та спорту ОДА.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *