У Луцьку хочуть замінити туристичні вказівники

image
Оля Коновалова / 25.11.2022 / 0 Коментарів

Систему туристичного ознакування у Луцьку хочуть замінити.

Про це зазначила керівниця управління туризму та промоції Луцька Катерина Теліпська під час засідання комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, яка відбулась сьогодні, 25 листопада.

Так, Катерина Теліпська зазначила, що через дію воєнного стану та військову агресію росії проти України деякі туристичні заходи, які були заплановані на цей рік, не вдалось провести. Відтак, на 2023 рік нову туристичну програму для міста та громади не розробляли. 

"Ми не знаємо, якою буде ситуація у 2023 році і не зможемо здійснювати проплати по деяких заходах, тому програму 2022 року ми вирішили просто продовжити. На основні якісь заходи для промоції міста та популяризації бренду Луцька заклали кошти на бюджет цієї програми. А оскільки одним із наших напрямків є система туристичного ознакування, яка встановлювалась ще в 2013 році і на сьогодні є в поганому вигляді, тому будемо пробувати її замінити", - зазначила Катерина Теліпська.

Нагадаємо, що поблизу Луцька встановлять новий ігровий комплекс.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *