У Луцьку за вихідні спіймали 12 п'яних водіїв

image
Назар Тарадюк / 01.05.2023 / 0 Коментарів

На Волині за вихідні дні патрульні виявили 18 керманичів у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння: 6 — у Ковелі та 12 — в Луцьку.

Про це інформує патрульна поліція області. Коротко про декількох з них:

У Луцьку інспектори отримали повідомлення від громадянина про те, що водій Skoda Oktavia, ймовірно, керує напідпитку. Незабаром схожий автомобіль поліцейські виявили на вулиці Грушевського. Під час спілкування з 39-річним керманичем інспектори й справді помітили у нього ознаки сп’яніння. Drager показав 2,26 проміле, що перевищує допустиму норму у 15 разів.

Під час несення служби на одному із блокпостів патрульні міста Ковель зупинили водія вантажівки Scania через порушення ПДР: чоловік рухався поза населеним пунктом без увімкненого ближнього світла фар. В ході спілкування поліцейські помітили у 52-річного керманича ознаки сп’яніння. Останній пройшов огляд на місці, і Drager показав результат 1,73 проміле, що перевищує допустиму норму у 9 разів.

Ще одного нетверезого 18-річного водія охоронці порядку виявили напередодні комендантської години. Він рухався на мопеді без номерного знаку та мотошолома, а ще, як з’ясували патрульні, не мав права керування. Проте керманич був з'явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці події — 1,27 проміле, що перевищує допустиму норму у 6 разів.

На усіх порушників правил дорожнього руху поліцейські склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.

Закликаємо керманичів не нехтувати елементарними правилами дорожнього руху, бути відповідальними водіями, аби дорожній рух був безпечним для всіх громадян!

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *